Reviews

Miep Ter Beek
Miep Ter Beek
1721035343
Ik kook al een paar jaar uit de boeken van Xandra. Heb je een vraag/probleem ze helpt altijd heel snel! Super! Ik zit met smart op haar nieuwe keto kookboek te wachten!
chantal D
chantal D
1714775354
In 2022 alle boeken besteld en daarbij ook de ebooks ontvangen. Vriendelijk team die open staan voor vragen en altijd snel en netjes reagerenInhoudelijk:Eenvoudige recepten, makkelijk te volgen en lekker!
Karine Verbinnen
Karine Verbinnen
1714465619
Heel veel intressante informatie, gratis recepten, zonder push om iets te kopen of te betalen! Eindelijk een betrouwbare aangename website!
G. Koning
G. Koning
1714078521
Heerlijke recepten zonder gedoe. Ik ben helemaal blij met deze smakelijke boeken 😋
Petra van der Brugh
Petra van der Brugh
1713279055
Erg blij met de boeken, veel al uit gemaakt. Maar de service is meer dan 5 sterren echt top. Een mailtje en het wordt allemaal opgelost. Altijd bereid om te helpen, een top team.
Manon Daniëlle
Manon Daniëlle
1713196514
Mooie uitgebreide boeken. Met veel extra informatie wat heel handig is. Mooie foto's bij de gerechten. Tot nu toe alleen maar lekkere recepten gemaakt. Echt een aanrader.
Lizie van Heel
Lizie van Heel
1713190566
Super fijne recepten, makkelijk te maken, ze vallen hier zeker in de smaak nog 1 boek dan is de serie compleet. In de boeken zitten post-it briefjes van nog te maken recepten op verzoek van manlief, dochters, kleinkids, Schoonzonen die vaak mee eten en geen kha/keto eten maar het hier wel uit zoeken dus er wordt regelmatig een post-it verzoekje gekookt
Matanja van Meuwen
Matanja van Meuwen
1710862093
Boek gekregen - al een tijdje keto maar echt nog nooit zoveel goede recepten gezien, en dan ook nog zo mooi gebundeld. Heel erg blij mee, en 't is ook echt lekker!
Atie Van Schaik
Atie Van Schaik
1707217397
Prettige info zonder opdringerige te doen
G A
G A
1706616891
Recepten zijn goed op smaak, makkelijk te maken en gewoon heel erg lekker!Voor ikzelf ook daadwerkelijk de boeken ging bestellen al een tijd meegelezen op facebook, waar ik al veel tips uithaalde. Maar keer op keer ging ik weer de mist in omdat ik met smoesjes als snaaizin en stres toch weer heel veel koolydraten at..Toen "de knop" omging naar keto, de boeken besteld en het enige waar ik spijt van heb: dat ik dat niet eerder had gedaan!Niet meer "wat zal ik nu weer gaan eten, ik mag toch niets lekkers", maar ontspannen een boek op schoot nemen en iets lekkers uitkiezen wat ik ga maken! Alles wat in de boeken staat lekker mogen eten zonder achteraf schuldig te hoeven voelen. Niet meer zelf lang nadenken over een maaltijd, maar uitkiezen waar ik zin in heb.Heerlijk eten, nooit trek, nooit snaaizin of vervelingeten, geen rare onbekende ingrediënten. Ook veel mogelijkheden voor lunch of tussendoortjes om mee te nemen naar het werk.Ik heb meer energie, slaap beter, val af, geen afterdinnerdips meer en zit beter in mijn vel.En voor partner is het ideaal om niet te hoeven roepen "maakt me niet uit, maak maar wat" maar een plaatje aan kunnen wijzen welk eten hem lekker lijkt.Op een drukke dag kan hij een maaltijd kiezen en de ingrediënten in huis halen zonder na te denken over of ik iets wel of niet 'mag' hebben.En bij vragen snel, duidelijk en uitgebreid antwoord terug.En wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is dat ze met elke vraag even veel en liefdevol met je meedenken of je nu wel of geen geld in hun lade brengt.Bedankt team Xkk!
Renate Van de Braak
Renate Van de Braak
1706308793
Heerlijke recepten en als je iets vraagt krijg je ook altijd antwoord. Gewoon geweldig om haar te volgen en om de kookboeken aan te schaffen. Ik zeg: gewoon doen!!
Marij Bos
Marij Bos
1704628338
Super fijn dat jullie broers en zussen zo een fijne relatie hebben ,ben er erg trots op en blijf elkaar respecteren.Xandra is eentonig vrouw en ik genera blij met haar vrije recepten die mij verder helpen bvd Marij
Ans Brocks
Ans Brocks
1704110850
Ik kan me soms voorstellen hoe vermoeiend het voor haar moet zijn. Het uitvogelen en maken van recepten, fotos daarvan maken, haar boeken schrijven , facebook bijhouden dan nog mailtjes versturen en beantwoorden. En wat al niet meer. Hoe lastig en hoe vaak er ook iets gevraagd wordt, ze blijft vriendelijk en staat je met raad en daad bij. Super tof. Ik heb ze niet allemaal maar haar boeken zijn een echte aanrader. Goede uitleg, mooie fotos. En belangrijk, veel lekkere recepten.
Evelien Flos
Evelien Flos
1699190304
zeer makkelijke, lekkere en gezonde recepten. ga zo door. ik ben blij dat je dit allemaal voor ons doet.
Miriam Heijnen
Miriam Heijnen
1699125751
Ik heb denk ik wel alle boeken van Xandra. Een aantal recepten worden vaak gemaakt, omdat ze de eerste keer zo lekker waren. Als ik tijd heb, probeer ik steeds weer nieuwe recepten uit de boeken. De meeste worden erna ook vaker gemaakt. Het zijn mooie boeken met heel veel lekkere recepten.
Sanne Bont
Sanne Bont
1699121030
Ik volg haar al een twee jaar..Ik heb kookboeken ze zijn fantastisch 😍❤️..de rechten smaken heerlijk.Op Facebook en instagram is ze altijd paraat voor een antwoord en advies..
Ingrid Schouten
Ingrid Schouten
1699117602
Fijne groep waar niet alleen lekkere recepten en ervaringen gedeeld worden maar waar we ook nog een hoop achtergrondinformatie krijgen van Xandra 👍👍
Anita Moltmaker
Anita Moltmaker
1699110783
Zeer tevreden over Xandra's Keto Kitchen. De kookboeken zijn geweldig vol met heerlijke recepten en prachtige foto's. Voldoende inspiratie om heerlijk keto te kunnen eten en snoepen. De facebook pagina geeft veel nuttige informatie en zorgt door de posts voor veel inspiratie en ook ervaringen van anderen. De persoonlijke informatie van Xandra is leuk om te lezen.
Geertje Visser
Geertje Visser
1699110028
Mooie, lekkere recepten die worden gedeeld!
Marijke Jansen
Marijke Jansen
1699105346
Zeer behulpzaam als je een vraag hebt of ergens tegenaan loopt en er komen dagelijks leuke recepten voorbij
hjørdis maria ingebrigtsen
hjørdis maria ingebrigtsen
1699104511
Ik kwam via mijn zuster op jouw site. Woon zelf in Noorwegen. Daar zijn ook sites en boeken maar miste iets. Verleden jaar kerst een boek van mijn zus gekregen. Zo blij heb er een aantal dingen uit gemaakt. Maar je site daar maak ik de meeste dingen mee. En heerlijk eten we.
Evelien Krus Keurentjes
Evelien Krus Keurentjes
1699103375
Ontzettend waardevolle Facebook groep. Snelle reacties op vragen, heerlijke gratis recepten en ideeën. De boeken van xandra zijn duidelijk, de recepten zijn makkelijk te maken en fantastisch! Ook de accessoires zijn super fijn.
karina (Charlotte)
karina (Charlotte)
1699103351
Hele fijne boeken en ook de bijhorende Facebook groep is fijn. Als diabeet heb ik er heel veel baat bij. De visite is blij met mijn baksels uit de snoepgoed special.En mijn man ook. Ook de andere recepten zijn heerlijk en ik kook regelmatig uit de andere boeken. Voordeel is ook dat als je de echte boeken besteld je er de digitale exemplaren er van er gratis bij krijgt. Ideaal want zo kan ik op de camping ook genieten van alle recepten.
Wilma D
Wilma D
1699103314
Koolhydraatarme recepten zowel voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortje dat vindt je in de boeken van Xandra. Ook de gratis recepten op haar website zijn super.Echt een aanrader.
Diana Broer
Diana Broer
1699102436
Goede service, altijd bereid om te helpen en mee te denken.
Inge Doppert-van Spelde (Maxima)
Inge Doppert-van Spelde (Maxima)
1699100917
De kookboeken zijn echt een aanrader, ook als je niet de keto-leefstijl volgt. Het zijn namelijk gezonde en over het algemeen makkelijk te bereiden recepten.Heb je interesse in de keto-leefstijl maar je weet niet goed hoe of waar te beginnen is de website een bron van informatie, dit geldt ook voor de Facebookpagina, waar je uiteraard ook je vragen kwijt kunt (die altijd zeer vriendelijk én kundig worden beantwoord)
ingrid roosen
ingrid roosen
1699099701
Zeer goede service! Lekkere gerechten in de boeken en per mail! Snel antwoord als je iets vraagt
José Monnichmann
José Monnichmann
1699098843
Janneke Holtman
Janneke Holtman
1699096407
Heerlijke recepten. Gratis en in kookboeken. Veel gratis hulp bij vragen.
sandra luske
sandra luske
1699096229
Nicole Blom
Nicole Blom
1697809759
Prachtig geïllustreerd boek !
Linda Hoekema
Linda Hoekema
1697733870
Heerlijke recepten en Xandra is heel behulpzaam en neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden en om met je mee te denken💖
Melanie Eekels
Melanie Eekels
1693330386
Echt een aanrader als je lekkere koolhydraatarme gerechten wil maken. Ben erg blij met alle gerechten die erin staan.
priscilla houwen
priscilla houwen
1693243551
Ik heb alle drie de e boeken, en ze zijn zo fijn concreet en duidelijk uit gelegd, en overheerlijke recepten. Echt een aanrader Ze is ook heel behulpzaam in de verschillende groepen op facebook. Alleen vind ik het jammer dat altijd alles bijna voor 4 personen is. 1persoons recepten mogen er ook nog wel komen. Maakt het nog makkelijker😊
Gertie Kniebeler
Gertie Kniebeler
1693229768
Uit de ultieme snoepgoed-special al verschillende dingen gemaakt. Heerlijke recepten. Mocht er iets niet duidelijk zijn, kun je Xandra via messenger iets vragen, je krijgt altujd antwoord. Super. Ook de recepten die via de nieuwsbrief in je mail komen, zijn heerlijk.
Cassandra Saeijs
Cassandra Saeijs
1668935860
Inmiddels heb ik alle 3 de boeken, waaronder het laatste boek, wereldgerechten ook.Dit boek vind ik echt super.Gemakkelijk uit te koken en het smaakt heerlijk.Manlief eet geen keto, maar de recepten uit dat boek eet hij graag mee.Ik blij, manlief blij.En daarnaast heerlijke taarten en soepen staan erin.Kortom aanrader.Wat maakt dat boek nou zo goed.Omdat het zo dichtbij de smaken komt voordat ik Keto at.Omdat je echt lekkere spicy eet, niet alles op elkaar lijkt.Daarnaast zien de boeken er ook prachtig uit.Al zou ik ze zelf net handiger vinden als ze kleiner waren, gezien de ruimte die ze innemen op het aanrecht. Maar dat neem ik voor lief hoor.Wat zou ik zelf nog graag willen als boek: typische Hollandse gerechten, stoofschotels en feestdagen.Kortom lekker doorgaan.Ik neem ze allemaal af 😁
Anja Van der Kroef
Anja Van der Kroef
1668612205
Heerlijke recepten, voel me beter, slaap beter, ben al 6 kilo afgevallen en mijn diabeteswaarden zijn veel beter!
Odilia Walraven
Odilia Walraven
1668083559
Geweldige recepten en erg lekker.Vele extra's die worden toegestuurd. Xandra is bereikbaar als je haar nodig hebt met een vraag. Mijn complimenten Xandra goed concept.
Vicky Vingerhoets
Vicky Vingerhoets
1666993232
Ik vind Xandra een toffe dame die altijd voor je klaar staat. Heeft super lekkere gerechten. Ook haar kookboeken zijn de moeite, zeker een aanrader. Wat ik persoonlijk heel mooi vind is dat ze zich zo inzet voor anderen. Ik heb dankzij haar een levensstijl gevonden die goed vol te houden is. ( Wat vroeger absoluut niet lukte) ik voel me fitter, gezonder en ik ben al wat kilo's kwijt. Dat is mooi meegenomen.Een dikke Dankjewel Xandra !!!!!
Miep ter Beek-IJsebrand
Miep ter Beek-IJsebrand
1664522313
leuke behulpzame en vooral lekkere recepten!
Harma Boer
Harma Boer
1662794741
Hoi broer, en Xandra en fam.Ik weet niet precies hoe ik Xandra "tegenkwam".. Ik was hier en daar aan het zoeken, naar koolhydraat beperkt, koolhydraatarme gerechten, om die eeuwige strijd tegen de kilo's aan te gaan. 😉 en plots kwam ik de keto "methode" tegen van Xandra. Ik had er wel eens van gehoord, maar nooit in verdiept eigenlijk. Meteen het ultieme keto kookboek besteld, en man man... Al zulke lekkere gerechten daaruit gemaakt. En Xandra er ook van in kennis gesteld, wat ik had gemaakt, en hoe lekker het was. Dat kon ze enorm waarderen. Vanuit mijn zorghart leef ik met haar mee, en vroeg hoe het met haar voet was... Ik ben 59 en verzorgende in de wijkverpleging, en denk ik, al heel wat mensenkennis, maar ben er van overtuigt dat Xandra het hart op de goede plek heeft! Keep up the good work! En geef jezelf ook eens een "kadootje" door soms een dagje voor jezelf te nemen! Groetjes van Harma Boer
Astrid van Wichen
Astrid van Wichen
1660754201
Ik volg Xandra op Facebook. Ze is ontzettend actief en helpt waar kan. Ik begin haar recepten steeds beter te kennen en heb een 1e boek aangeschaft. Maar ook haar blogs zijn zeer inspirerend.Veel respect voor Xandra!!
Thecla Verheijen
Thecla Verheijen
1647130374
Xandra's kitchen heeft ons zo veel gebracht!Niet alleen zijn we afgevallen, wel 2 tot 3 maten, maar vooral veel beter in ons vel en zijn we echt veel gezonder gaan eten.Daarnaast smaakt ons het eten en alle heerlijke extra's zo veel beter!En ik heb weer meer plezier in het koken en bakken gekregen, dankzij de makkelijk te volgen recepten en handige hulpmiddelen.Dankjewel Xandra!
Fred Van ooyen
Fred Van ooyen
1647004166
Er staan in de kookboeken van Xandra's kitchen hele lekkere recepten, waar je echt van afvalt!Toen ik met ketogeen dacht ik ja nou oké ik zal het wel zien of het lekker en voedzaam is..Ik iets meer als een jaar ketogeen en moet eerlijk zeggen het bevalt me uitstekend!!* Het is voedzaam* Er zijn heel veel lekkere recepten* Je valt er van afNou hoe mooi is dat!Ongeveer 1 jaar geleden mogelijk 113,5 kiloNou tussen de 93/92 kiloEn zo nu en dan eet ik een patatje en een snack,en dat kan gewoon hé☺️Goed je kom er natuurlijk wel weer wat van aan maar da's echt niet veel, en in no time ben je het ook weer kwijt...En dat vind ik het mooiste van ketogeen!Het is echt een aanrader!!Ik heb veel oude kleding weg moeten doen.Ben van 4 XL naar 2 XL gegaan, broek maat was eerst 38 nou maat 33 hoe mooi is dat!Ben er super blij mee?Dankzij xandra's keto kitchen en coaching ben ik al veel kilootjes kwijt!Dus mensen bestel het boek xandra's kitchen je zult er geen spijt van krijgen!
Monica van Grondelle
Monica van Grondelle
1639861856
Super lekkere ketogeen recepten, die gemakkelijk te volgen zijn. De informatie op de website van Xandra's kitchen is erg handig!!
Kimm Den Ouden
Kimm Den Ouden
1627609264
super leuke en heerlijke recepten ze reageert snel op vragen
Wendy van Dijk-Pieters
Wendy van Dijk-Pieters
1627508465
makkelijke en vooral lekkere recepten
Marielle van der Vinde
Marielle van der Vinde
1621016022
makkelijke en heerlijke recepten
Tanja Roelofsen
Tanja Roelofsen
1620746658
Leuke recepten om te bereiden
Louis Verheijen
Louis Verheijen
1611447367
De kookboeken en coaching zijn oprecht van onschatbare waarde!

Vroeger dacht ik te weten wat gezond eten betekende, maar sinds ik over ben gestapt op keto ervaar ik zoveel gezondheidsvoordelen
js_loader